Verantwoord afvallen

Wil je je gezonder, fitter en sterker voelen? Het IB monitoring programma is hét community platform voor verantwoord afvallen!

Start vandaag nog!

Het IntoBalance monitoring programma

Wij vinden het belangrijk dat je optimaal kunt genieten van het leven. Begeleiding in een vertrouwde community door onze diëtisten en leefstijlcoaches kan je hierbij helpen. Vind een balans in een gezond voedingspatroon, het creëren van een gezondere leefstijl en krijg weer meer zelfvertrouwen in jezelf. Kortom; IntoBalance.

Het is jouw afvaltraject, waar je in een community ondersteund wordt voor het bereiken van een gezonder en actiever leven. Jouw doelen bepaal je zelf en wij gaan je helpen die doelen te bereiken. Ontdek de kracht van het IntoBalance programma!

Door de multifunctionele IntoBalance-app kun je gemakkelijk gebruik maken van de vele tools die jou zullen helpen in het bereiken van jouw persoonlijke doelen. Zo zit je in een community waar leefstijlcoaches en diëtisten dagelijks tips, tricks, challenges, recepturen, work-outs en ga zo maar door delen! Samen met de community sta je sterk in het afvaltraject en motiveer je elkaar deze doelen te behalen.

Inhoud van het programma

Prijs: €24,99 per maand incl. BTW. Ontvang deelname aan het IntoBalance monitoring programma inclusief de IB-app, begeleiding door diëtisten en leefstijlcoaches, 3D work-outs en een voedingsplan op maat. Minimaal 4 maanden voor een optimaal en blijvend verantwoord resultaat.

*Bestel voor optimaal resultaat ook de Onyx 2.0 weegschaal en de NEO Health GO tracker.

*Gebruik van eigen weegschaal en tracker is ook mogelijk. Meetgegevens dient u dan zelf in de app te registreren. Eigen tracker kan gekoppeld worden aan de IntoBalance-app.

Bekijk het programma & de producten in de webshop

IB monotoring programma

NEO Health Onyx

MenuHomeProducten

Deze website slaat gegevens op zoals cookies om essentiële sitefunctionaliteit en analyse. U kunt uw instellingen hiernaast accepteren of afwijzen. U kunt deze banner sluiten om verder te gaan met alleen essentiële cookies.

Hulp nodig? Whatsapp ons