Over ons

Over ons

Intobalance vindt gezondheid het belangrijkst wat er is. Daarom zetten wij in op het ontwikkelen van kwaliteit voedingssupplementen. Benieuwd naar hoe wij zijn ontstaan. Bekijk het in de tijdlijn.

Ontstaan van Intobalance

23-03-2021
23-03-2021
24-04-2021
02-06-2021
22-07-2021
15-09-2021
12-10-2021
11-01-2022
09-02-2022
01-03-2022
02-12-2022

Oprichting Intobalance Group BV

Een samenwerking tussen een Bariatrisch chirurg en een marketing specialist. Doel van de samenwerking : mensen helpen om een goede balans in hun leven te krijgen en ondersteuning te bieden bij het afvallen. De coronatijd in 2020 hebben we gebruikt om uitgebreid wetenschappelijk onderzoek te doen naar alle mogelijke voedingssupplementen.

Intobalance Weightloss is geboren

Het voedingssupplement dat mensen ondersteunt in het verantwoord afvallen.

Lboost mannen en Lboost vrouwen zijn ontwikkeld

Een voedingssupplement ter ondersteuning van het libido. Tijdens het afvallen kan het libido verminderen.

De Multivitamine en Mineralen van Intobalance ziet het levenslicht.

Essentiele ingrediënten zijn samengevoegd in 1 capsule, bedoeld om de tekorten die ontstaan bij het afvallen op te heffen.

De Vitamine D booster en de Vitamine A-C booster zijn voltooid.

De zomervakantie is gebruikt om de Vitamine D booster en de Vitamine A-C booster te ontwikkelen. Opnieuw uiterst zorgvuldig gekozen ingrediënten die dienen om de weerstand een boost te geven. Corona is nog niet verdwenen en de winter staat voor de deur.

De Magnesium Vital en de Calcium Vital zijn ontwikkeld.

Om het pakket aan voedingssupplementen aan te vullen hebben we de Magnesium Vital en de Calcium Vital ontwikkeld. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat deze mineralen een belangrijke rol spelen bij het afvaltraject.

Ontwikkeling Prohair capsules voltooid.

Vanuit ons testpanel kregen we de vraag om een supplement te ontwikkelen die ondersteuning zou geven aan de huid, haar en nagels. Na uitgebreid wetenschappelijk onderzoek hebben we Prohair ontwikkeld.

Intobalance gaat de testfase in met de Oligoscan

Intobalance gaat de testfase in met de Oligoscan. Een scan apparaat die in staat is om metingen te doen van de vitamines, mineralen en toxische metalen en dit op celniveau.

De testfase oligoscan wordt afgerond.

De testfase wordt afgerond. Er zijn 123 metingen verricht en de uitgebreide rapporten zijn uitgebreid geanalyseerd door een team van medische specialisten verbonden aan de Obesitas kliniek Intobalance in Zierikzee.

Webshop is online!

Na veel onderzoeken, ontwikkelen, testen en nog meer onderzoeken, ontwikkelen en testen is het zover. De webshop van Intobalance is live. Het is nu mogelijk om onze voedingssupplementen te bestellen. Ook kunt u uw gezondheid laten meten door middel van de ontwikkelde Oligoscan.

Monitoring platform testfase

Het IntoBalance monitoring platform gaat zijn testfase in. Dit platform is er op gericht om de deelnemers op een verantwoorde manier af te laten vallen. Dit doen wij samen met ons team van specialisten.