Retourneren

Retourneren

Hoelang is mijn bedenktermijn?

Je hebt het recht om je bestelling, zonder opgave van redenen, te herroepen binnen een termijn van 14 dagen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, de complete bestelling fysiek in bezit krijgt. De verpakking dient onaangebroken te zijn.

Vervolgens kan je de bestelling aan ons te retourneren.

Hoe kan ik mijn pakket retourneren?

Mocht u onverhoopt toch niet geheel tevreden zijn met het product van Intobalance of de levering hiervan, dan kunt u iedere ongeopende en onbeschadigde verpakking tot 15 dagen na ontvangst aan ons retourneren. Wij nemen de kosten voor het terugsturen van een product voor onze rekening.
Voor een retourmelding neemt u contact op met Intobalance via: info@intobalance.nl

Na de retourmelding ontvangt u van ons de benodigde gegevens voor het terugsturen van het product. Hierbij is het wel belangrijk dat u uw eigen adresgegevens ook in de doos of enveloppe laat zitten, zodat wij kunnen achterhalen van wie het teruggestuurde pakket afkomstig is.

Hoelang duurt het voordat ik mijn geld terug gestort krijg bij een geretourneerd product?

Binnen vijf werkdagen nadat wij het pakket retour hebben ontvangen storten wij het betaalde bedrag weer terug. U ontvangt hiervan altijd een bevestiging per e-mail.

MenuHomeProducten

Deze website slaat gegevens op zoals cookies om essentiële sitefunctionaliteit en analyse. U kunt uw instellingen hiernaast accepteren of afwijzen. U kunt deze banner sluiten om verder te gaan met alleen essentiële cookies.

Hulp nodig? Whatsapp ons