Levering

Levering

Hoelang duurt de zending?

Wanneer je een bestelling plaatst op maandag t/m vrijdag voor 16:00 uur, versturen we het pakket nog dezelfde dag. Bestellingen die na 16:00 uur of in het weekend geplaatst zijn, worden de eerstvolgende werkdag verzonden. In Nederland en België ontvang je het pakket binnen één werkdag. In drukke periodes kan het voorkomen dat je de levering na twee werkdagen ontvangt. 

Kan ik de levering van mijn pakket volgen?

Ja, je krijgt een Track & Trace code van PostNL toegestuurd via de e-mail. Heb je geen Track & Trace ontvangen? Dan kan het zijn dat we een oud of ongeldig e-mailadres in onze administratie hebben staan. Bel of mail ons dan even om dit door te geven!

Waar wordt mijn pakket geleverd als ik niet thuis ben?

Als je niet thuis bent bij de bezorging van PostNL, zullen ze het pakketje bij de buren proberen af te leveren. Wanneer dit ook niet lukt, ontvang je een briefje dat ze de volgende dag nog een bezorgpoging zullen wagen. Op dit briefje staat ook een niet thuis code. Via deze code kun je op de website van PostNL of via de PostNL App kiezen uit opties voor het tweede bezorgmoment. Met deze code kun je kiezen om:

  • De bestelling op een specifieke datum te laten bezorgen
  • De bestelling op een ander afleveradres te laten bezorgen
  • De bestelling te laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt

Lukt het PostNL twee keer niet om het pakket te bezorgen, dan wordt het pakket retour gestuurd naar Vitakruid.

Is het mogelijk om een bestelling naar het buitenland te versturen?

Ja, internationale verzending is mogelijk. Voor de exacte hoogte van de verzendkosten voor interantionale verzending kan je contact met ons opnemen via info@intobalance.nl.

Voor verzendtarieven binnen de EU geldt een vast bedrag van €14,15 (exclusief BTW)

MenuHomeProducten

Deze website slaat gegevens op zoals cookies om essentiële sitefunctionaliteit en analyse. U kunt uw instellingen hiernaast accepteren of afwijzen. U kunt deze banner sluiten om verder te gaan met alleen essentiële cookies.

Hulp nodig? Whatsapp ons